Over Number 12

Zoals je al hebt kunnen lezen op de homepage staat Number 12 Football Management & Consultancy voor het verbeteren van het voetbal. Op een professionele en betrouwbare manier met oog voor de klant. Voetbal is voor iedereen en dat willen wij dan ook graag uitdragen. En de kennis die wij hebben willen wij graag delen, zodat clubs, spelers en andere voetbalmensen zich zoals een echte prof kunnen ontwikkelen. 

 

Wij zijn de 12e man!

 

Over mij

Ik ben Menno Kostelijk, naast voetbalfanaat ook trotse eigenaar en oprichter van Number 12 Football Management & Consultancy. Tijdens mijn studie Sportkunde kwam ik erachter dat er in de voetbalwereld nog een hoop winst te behalen valt. En dat ik hieraan wil bijdragen. Van mijn passie heb ik mijn beroep gemaakt!

 

Zo heb ik voor mijn studie bij een aantal organisaties stage gelopen. Bij Winning Mood, De Graafschap en Levante UD heb ik mogen ervaren hoe het eraan toe gaat in het profvoetbal. Ik heb bij deze organisaties onderzoek gedaan naar onder andere zelfregulatie en bij De Graafschap heb ik het Onder 15 team in kaart gebracht aan de hand van een aantal testen. Daarnaast heb ik bij De Graafschap en Levante UD ervaring op mogen doen als scout. In samenwerking met Henk Grim, oud speler NEC en international scout Sankt Pauli, vervolg ik nu mijn carrière als scout en manager bij Number 12.

 

Al met al heb ik al veel ervaring opgedaan op het gebied van talentidentificatie, talentontwikkeling en talentselectie. Waardoor ik goed weet wat een talent nodig heeft en hoe deze het maximale uit zijn of haar potentieel kan halen.

 

Hopelijk tot snel!

 

Overzicht ervaring

Hieronder staat een overzicht van de ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan.

 

Diploma's

- Sportkunde: Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, hbo

                - Stage gelopen bij Winning Mood (organisatie die voetbalreizen organiseert en spelers begeleid)

                - Stage gelopen bij De Graafschap

                - Stage gelopen bij Levante UD

- PFSA scouting

- Cursus voetbalscouting Henk Grim

- Cursus leven als topsporter

- EHBO

 

Ik heb onderzoek gedaan naar onder andere...

- Het geboortemaand effect

- De maturity

- Zelfregulatie

- Sportsponsoring

- Sportmarketing

- Kwaliteitsmanagement in de sport

- Ethiek: vanaf welke leeftijd gaan scouten?

 

Maar ook nog...

- Een kijkje in de keuken mogen nemen bij Valencia CF

- Een steeds groter netwerk in de voetbalwereld

- Zelf voetballend actief voor 18 jaar (veld en zaal)