Over Number 12

Zoals je al hebt kunnen lezen op de homepage staat Number 12 Football Management & Consultancy voor het verbeteren van het voetbal. Op een professionele en betrouwbare manier met oog voor de klant. Voetbal is voor iedereen en dat willen wij dan ook graag uitdragen. En de kennis die wij hebben willen wij graag delen, zodat clubs, spelers en andere voetbalmensen zich zoals een echte prof kunnen ontwikkelen. 

 

Wij zijn de 12e man!

 

Over Menno Kostelijk

Ik ben Menno Kostelijk, naast voetbalfanaat ook trotse eigenaar en oprichter van Number 12 Football Management & Consultancy. Tijdens mijn studie Sportkunde kwam ik erachter dat er in de voetbalwereld nog een hoop winst te behalen valt. En dat ik hieraan wil bijdragen. Van mijn passie heb ik mijn beroep gemaakt!

 

Zo heb ik voor mijn studie bij een aantal organisaties stage gelopen. Bij Winning Mood, De Graafschap en Levante UD heb ik mogen ervaren hoe het eraan toe gaat in het profvoetbal. Ik heb bij deze organisaties onderzoek gedaan naar onder andere zelfregulatie en bij De Graafschap heb ik het Onder 15 team in kaart gebracht aan de hand van een aantal testen. Daarnaast heb ik bij De Graafschap en Levante UD ervaring op mogen doen als scout. Waar ik tegenwoordig scout voor PSV. 

 

Verder sta ik zelf nog geregeld op het veld voor een potje voetbal. Na 19 jaar heb ik afscheid genomen van ‘’mijn’’ club VVO. Hier heb ik altijd met veel plezier gevoetbald (op het veld en in de zaal) en een paar jeugdteams getraind. Dit seizoen ga ik voetballen bij Kampong en speel ik Footy met Number 12 FC.

 

Kortom, ik heb al veel ervaring opgedaan op het gebied van talentidentificatie, talentontwikkeling en talentselectie. In theorie en de praktijk, waardoor ik goed weet wat een talent nodig heeft en hoe deze het maximale uit zijn of haar potentieel kan halen.

 

Hopelijk tot snel!

 

Over Mark Hiddink

Mark is sinds 2019 betrokken bij Number 12. Mede door zijn ervaring en kennis is hij een meerwaarde voor ons team. Meer info over Mark volgt snel!